Mindfulness forløb.

Mindfulness forløbet kræver ingen forkundskaber for at deltage. Du får det fulde udbytte af det, hvis du dagligt kan afsætte tid til din træning hjemme eller på arbejde.

Du vil udvikle forskellige anti stress forbyggende måder ved at træne at være i øjeblikket:

  • Vi træner fordybelse i ”det, der er, lige her og nu” i en tryg og tillidsfuld lille gruppe.
  • Vi træner, udforsker og udvikler den evne, vi alle har til at være mindfull og
    styrker vores kontakt med vores kropsfornemmelser.
  • Vi træner evnen til at kunne gå tæt på det, vi møder i vores dagligdag, og som vi oplever stressfyldt og ubehageligt, og det vi finder meget betydningsfyldt.
  • Vi træner at være mere bevidste om, hvad det gør ved os, når vi har en vanskelig kommunikation med andre.
  • Vi styrker vores nærvær og opnår gradvist større balance og bedre overblik.
  • Vi bliver mere bevidste og forbedrer vores evne til at prioritere.
Jon Kabat Zinn

Om forløbet

Du tilbydes et 8 ugers forløb med en ugentlig session i en lille gruppe på ca. 2-2 ½ time sen eftermiddag. Forløbet henvender sig til alle, der ønsker gode værktøjer til at modvirke at blive stressramt eller er stress sygemeldt. Forløbet også rettet til kursister, der ønsker at videreuddanne sig efterfølgende til mindfulness instruktør og bruge i deres profession.

Sundhedsstyrelsen anbefaler disse MBSR-forløb, da der er forsket i god effekt af forløbene igennem over 30 år. Deltagere har efter forløbet forbedret deres evne til at håndtere stressfyldte oplevelser. Forløbene er også med til at stress ikke udvikler sig til en depression.

Forløbet gavner dig selv og dine relationer i arbejdslivet og hjemme. MBSR styrker de personer, der ønsker at leve med mere nærvær i en travl hverdag. Gennem din træning bliver du bedre til at geare ned, ved at træne nærvær og at have din bevidsthed i nuet. Vi øger vores kontakt med vores krop for både at forebygge og mindske stress.

Vi forholder os til det, der lige nu er i vores liv, for det er der allerede. Mange oplever det meget værdifuldt og styrkende for fremtiden, at dele oplevelser og erfaringer med andre.

De oplever, de ikke er alene om at mærke de personlige ændringer, som følger med øget stress i samfundet. Den enkeltes ønske om at være på højde med arbejdets krav, men også at tage vare på sig selv.

Min uddannelse

Jeg er uddannet af undervisere fra Jon Kabat Zinn instituttet i Århus og i Marseilles.

Jon Kabat Zinn er ophavsmanden til mindfulness og MBSR, som betyder: Mindfulness Based Stress Reduction.

Jeg har været på mange kortere stilheds retreats. Særlig et langt 2 måneders stilhedsretreat i bjergene nord for San Fransisco var betydningsfuldt for mig for at vende blikket indad længe.

For mig er mindfulness med i min dagligdag og min bedste ven.

Jeg husker med glæde det som barn at lave huler i min have, og der være i nuet i den særlige nære bevidsthed.

Se tidspunkter her

Du skal booke dit forløb gennem kontaktsiden.
Mindfulness kan desværre ikke bookes gennem booking.

Book et forløb

Klientudtalelser

“Jeg takker af hele mit hjerte for din yderst faglige og kompetente måde at give mig redskaber, som jeg fortsat kan bruge resten af mit liv. Derudover takker jeg for din varme medmenneskelighed og forståelse, som du altid udstråler og udviser.”   Susanne, 54 år