Parterapi i Hellerup

Typer af udfordringer som jeg kan hjælpe jer med::

  • At få afklaret og nænsomt åbnet for de vanskeligheder, I hver især oplever, og som hindrer jer i at få den nærhed, som I ønsker.
  • At få kærlighedslivet til at vokse gennem større forståelse for, hvad kærlighed, nærvær, intimitet, respekt, erotik, fællesskab, aftaler, lidenskab og kontakt med jeres børn betyder.
  • At få set på jeres mønstre, og om der er tidligere traumer, som er med til at forhindre jer i at have den nære kontakt.
  • At finde ud af – om der er kærlighed, vilje og gode forventninger til at bære jer igennem at fortsætte sammen.
  • At få set på det, I hver især savner og værdsætter. Få set på hvilke forandringer der skal til, for at jeres kærlighedsforhold indeholder mere af det, der i livet begejstrer jer.

Parterapi

I de fleste parforhold opstår der forskellige følelser og opfattelser af, hvordan parforholdet fungerer.  I børnefamilier er der ofte forskellige syn på, hvordan man som forældre viser sin kærlighed til børnene og støtter dem. Samtalen tager udgangspunkt i jeres ønsker og mål for jeres samliv.

Vi vil med jeres ønsker og mål for jeres samliv i fælleskab udarbejde et overblik for de fremtidige samtaler, som hele tiden kan justeres. Hvis I begge skulle få behov for at tale med mig enkeltvis, skal det naturligvis rummes efter at have talt om den nødvendighed og gavn, det vil have for jer som par.

Min parterapi uddannelse er efter den narrative metode, men jeg vil fra april 2020 gå i gang med en ny specialisering indenfor parterapien. Den bygger på metoden, som er beskrevet af Jytte Vikkelsøe i bogen: ” Du forelsker dig aldrig i den forkerte.

Klientudtalelser

“Vi siger tusind tak for den psykologiske hjælp i vores svære tid, for du var der virkelig for os. Vi kunne ikke se noget positivt i livet, så vi var glade for at have fået dig som psykolog. Vores samtaler hos dig med dine råd og spørgsmål til os, har fået vores livsmod tilbage og vores hverdag op at køre igen.”   Peter og Marianne, 45 og 51 år