Priser

Priserne reguleres 1.4 og 1.10. Efter 1.10. er prisen:

Individuel samtale:       1.200 kr. (50 min)

Familie samtale:             850 kr.  pr. person (90 min. Første gang 90-120)

Parterapi:                          2000 kr. (90 min)

Supervision:                     1.200 kr. (60 min)

Mindfulness forløb:      4.400 kr. (30 timer)

Er du af en eller anden årsag økonomisk udfordret, tilbyder jeg rabat ved studerende, pensioneret, arbejdsløs, i fleksjob, på kontanthjælp eller lignende.

Kontakt mig på sms, hvis du skulle ønske en akut tid.

Betaling

Betaling sker via din netbank, via mobile pay 50222250,
eller kontant betaling.

Tilskud eller dækning af psykolog samtalen

Du kan gennem din arbejdsplads eller din sundheds/familie/indboforsikring få tilskud eller dækket det fulde beløb til psykolog samtaler. Har modtaget klienter fra mange forsikringsordninger.

Danmark: Medlemmer af Sygesikringen Danmark får tilskud til psykolog samtaler.

Børn under 18 år får tilskud uanset problematikkens årsag, men der gives ikke tilskud til forældre samtale. Voksne får tilskud af ”Danmark, når problematikken befinder sig indenfor henvisningsårsagerne.

Henvisning fra egen læge

Du kan desværre ikke bruge en henvisning fra egen læge hos mig. Jeg har ingen overenskomst med sygesikringen. Psykologer med det dertil knyttede ydernummer har ofte lange ventelister. Det har du ikke hos mig.

Afbudsregler

Du kan melde afbud på sms, e-mail eller lægge besked på min telefonsvarer. Ønsker du at ændre din tid, venligst gør dette så snart du kan.

Afmeld senest dagen før inden kl. 9. da jeg derved får mulighed for at tilbyde tiden til en anden.

Udeblivelse eller melde afbud dagen før efter kl. 9, betyder at vi må aftale ny tid, og jeg vil bede dig indbetale det beløb, som vi have aftalt for sessionen.

Tavshedspligt og etik

De oplysninger jeg modtager, behandler jeg fortroligt. Som autoriseret psykolog har jeg tavshedspligt. Jeg efterlever de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Psykolog, cand.pæd. psych., er en beskyttet titel, som kun universitetsuddannede psykologer må bruge. Jeg har titlen cand.pæd. psych. aut. Psykolognævnet under Socialministeriet har tildelt mig min autorisationen efter mit videreuddannelsesforløb.