kontakt

Kathrinevej 15, 1 sal,

2900 Hellerup. 

10 mins. gå gang fra Hellerup St. 

Gratis og nem parkering.

​​

Tel: +45 50 22 22 50

Email: psykolog@plesners.net

Kalenderen bliver desværre nogle gange vist over blomsterne, og skal ordnes. Venligst skriv til mig på kontaktformen. Du er også velkommen til at skrive til mig på mail eller på sms. 

  • Black Facebook Icon

© 2017 by Karine Parello-Plesner. Proudly created with Wix.com

Hvornår er det mon godt for mig at tale med en psykolog?

På livets sti får vi følelsesmæssige, sociale, eller arbejdsmæssige udfordring, som til tider kan være meget komplekse at takle?

 

Du er absolut ikke alene. Det tror mange desværre. Derfor forsvinder modet til at tale om det. De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv, at de er ved at køre fast eller følelser kører i ring.

Du finder ud af, hvornår det føles, som det bedste tidspunkt for dig at få din samtale? Nogle vokser op med den læring hjemmefra, at de skal kunne klare alt selv. Derfor kan de opleve, at det er en styrke, de må have. Nogle må konstant bevise det overfor sig selv og andre. Det er at stille store krav til sig selv. 

 

Det er en gave at have en styrke til at kunne skelne, hvornår det er klogest at søge professionel bistand til sin psyke og komplekse livs problematikker. Det er en stor menneskelig styrke, at kunne bede om støtte og tage imod den. Det er at styrke den fundamentale livsevne at kunne tage vare på sig selv.  Det betyder nogle gange, at vi må have faglig kvalificeret hjælp. Har talt med mange, der kunne have ønsket at have søgt hjælp tidligere. Det er også min erfaring, at situationen derved ikke når at blive og føles så kompliceret og uoverskueligt.

 

I min praksis har jeg haft en del klienter, særlig mange i 30’erne, der relativt hurtigere går til psykolog.
Når disse klienter har oplevet, at noget halter med deres psyke, er de kommet til mig. Kommet til mig som psykolog på samme måde, som de er gået til lægen, når deres krop ikke fungerer optimalt. Målet for disse klienter har været, at problematikken skal bearbejdes, inden den bliver mere rodfæstet. Deres psykolog forløb forkortes derfor oftest markant.

Min erfaring er, at mennesker med den holdning får løst deres dilemmaer og problemer, før de når at opleve den længere tids følelse af at blive kørt ned af dem. De mærker og accepterer ikke, at deres selvværd påvirkes så stærkt af det.

 

Jeg giver dig din første tid så hurtig, som det er muligt for mig.

Igennem de mange år som både kommunalt ansat og i det private, har jeg tilstræbt, at tilbyde mine klienter den første samtale så hurtigt som muligt, efter de har givet mig deres ønske. Dette har mange udtrykt var meget hjælpsomt. En kvinde udtalte, at ellers havde hun ønsket at kunne sætte sig foran min dør og græde.

 

Klienter har ofte udtalt, at det var vigtigt for dem at dele deres følelser og refleksioner med mig, som ikke er en person i deres dagligdag. De har følt sig set på med friske, nye og forstående øjne.

Der er mange forskellige tanker og oplevelser i det enkelte menneskes liv, som kan være de særlige grunde til, at du/I søger en psykolog/coach.

Psykolog samtalerne hos mig medfører oftest:

Du lever mere i overensstemmelse med de værdier og levemåder, som du ønsker.

Samtalerne forstærker livsglæde og selvværd.

Du/I lever mere i harmoni med den, du er.

Du/I eller jeres børn får en professionel støtte til at komme godt videre sammen i sammenbragte og i kernefamilier.

 

Øget kærlighed til livet, til egen kærlighed og kærlighed til andre og livsopgaverne .