kontakt

Kathrinevej 15, 1 sal,

2900 Hellerup. 

10 mins. gå gang fra Hellerup St. 

Gratis og nem parkering.

​​

Tel: +45 50 22 22 50

Email: psykolog@plesners.net

Kalenderen bliver desværre nogle gange vist over blomsterne, og skal ordnes. Venligst skriv til mig på kontaktformen. Du er også velkommen til at skrive til mig på mail eller på sms. 

  • Black Facebook Icon

© 2017 by Karine Parello-Plesner. Proudly created with Wix.com

8 ugers Mindfulness kursus
At være mindful er at være bevidst i nuet. 
Vi forholder os til det, der er lige nu i vores liv, for det er der allerede.
Vi træner på MBSR forløb, at have nærvær i hvert øjeblik. Vi øger vores kontakt med vores krop. Derved forebygger og mindsker vi stress. MBSR betyder:Mindfulness Based Stress Reduction. Sundhedsstyrelsen anbefaler det, da der er forsket i god effekt af forløbene igennem over 30 år.
Dette mindfulness forløb henvender sig til alle, der ønsker gode værktøjer til at modvirke at  blive stressramt.  Forløbet er til alle, der ønsker at arbejde med sig selv og dele dette med andre. Det er dog muligt også at komme til individuelle forløb her. Holdene er små mellem 4 og 8 deltagere. Forløbet er kompetencegivende, hvis du ønsker, at fortsætte med at uddanne dig til MBSR instruktør på Århus universitet eller i udlandet.  
 
Forløbet er også til undervisere,  lærere, gymnasielærere, omsorgspersoner for børn, unge, ældre, fysioterapeuter, pædagoger, socialpædagoger, ergoterapeuter. 
Ønsker du at undervise i mindfulness på skoler/gymnasier/erhvervsskoler/børnehaver eller i andet regi, må du altid starte med et MBSR forløb til sig selv. Derefter kan du gå videre på Århus universitet, der udbyder en videreuddannelse.
 
Når du har haft dit eget 8 ugers MBSR forløb:  
Dine kollegaer og andre personer på din arbejdsplads begynder ofte at mærke et skift med din mere nærværende kontaktform. Det er derfor muligt for dig at videreudvikle og sparre med andre til gavn for dine egne kompetencer. Det kan bringe andre kollegaer/ elever/ klienter til at opleve at opmærksomhed, nærvær og koncentration forøges i samværet. 
 
Adresse: Kathrinevej 15, 2900 Hellerup, gratis/nem parkering, tæt på Hellerup station.
Tidspunkt: Oftest 17-19.30, men kan variere fra hold til hold. 
                     Forår sommer hold 2020:
Tirsdage.

Maj: 5, 12, 19, 26

Juni. 2, 9, 16, 23

Stilheds dag: lørdag 13. 6. Tidspunkt aftales på hold, oftest 10-16.

Det er dine oplevelser og dine erfaringer i din dagligdag, når du dagligt praktiserer mindfulness, der er vigtige.
På forløbet vil jeg komme med oplæg. Vi vil lave lette yoga øvelser og praktisere mindfulness. Vi taler om vores oplevelse. Du må afsætte en lille times tid dagligt til at praktisere øvelserne.
Være mere rodfæstet i dig selv og have mere overskud.
Det bliver et nyt og andet fundament at stå på, når du efter de 8 ugers oftest mærker en ændring i dit liv og kender dig selv bedre. Du bringer det med dig i dit hjemmeliv og arbejdsliv.
Personer, der har gennemført MBSR har ifølge megen forskning forbedret deres evne til at håndtere stressfyldte oplevelser.
Det vil du hen ad vejen begynde at mærke. Det vil gavne dig selv og dine relationer i arbejdslivet og hjemme. MBSR styrker de personer, der ønsker at leve med nærvær i en travlt hverdag. Ved vores træning bliver vi bedre til at geare ned. 
 
Jeg, Karine er uddannet af Århus universitet og i Frankrig af Mindfulness instruktører, som er undervisere fra Jon Kabat Zinns institut.
Som barn husker jeg at lave hule i min have, og der være i den særlige nære bevidsthed. Har været på mange retreats en uge, hvor jeg har været i stilhed, vendt blikket indad. Gav mig selv den gave i starten af 2018, at få orlov og være på et 2 måneders stilheds retreat i bjergene nord for San Fransisco. For mig som for alle er mindfulness med i min dagligdag og min bedste ven.
 
Kontakt mig på 50222250 eller psykolog@plesners.net.
Du kan indbetale 4.400 kr. på konto 0111 4373 398 344. med navn, tekst på hvilket hold. Derefter taler vi sammen på telefonen ved tilmelding/ og kort før vi starter holdet. 
Je parle francais, text-message sur 50222250.